Innovatie subsidie voor het Beter uit Bed project

Beter uit bed team.jpg

Op 24 mei 2017 ontvingen de leden van het Beter uit Bed team de bevestiging dat ze voor de tweede maal een innovatiesubsidie hebben binnen gehaald van het Radboudumc (340k). Onze collega Thomas Hoogeboom is senior onderzoeker op dit project. Het doel van de subsidie is om komend jaar de meerwaarde van Beter uit Bed aantoonbaar te maken en hierbij de link te leggen naar Betaalbaar Beter. Een mooie uitdaging!

Beter uit Bed is een initiatief om mensen die zijn opgenomen in het ziekenhuis, meer te laten bewegen door de cultuur en inrichting van een ziekenhuisafdeling te veranderen, zodat deze beweging uitlokt. Het Beter uit Bed project wordt als een van de innovatieprojecten in het Radboudumc gezien omdat het nieuw en inspirerend is, uitgaat van een positieve flow, wetenschappelijk is ondersteund (maar niet de hoofdzaak) en vooral een kwestie is van ‘het gaan doen op de vloer’. Door de goede opzet en communicatie is Beter uit Bed positief op (een steeds groter wordende) kaart gezet.

Voor een precieze uitleg wat het Beter uit Bed project inhoudt, verwijzen we je graag naar deze korte animatie.


Reacties op dit nieuwsbericht

Reageer op dit nieuwsbericht

< terug naar het overzicht