Save the date! 1 februari 2019 Symposium 'Zijn lerende organisaties klaar voor persoonsgerichte zorg?'

Afbeelding bij symposium Philip en Ria.png (1)

Symposium 'Zijn lerende organisaties klaar voor persoonsgerichte zorg'? 

 

 

 

Op vrijdag 1 februari 2019 is de afscheidsrede van prof. dr. Ria Nijhuis-van der Sanden en de inaugurele rede van prof. dr. Philip van der Wees, als nieuwe hoogleraar paramedische wetenschappen aan de Radboud Universiteit. Voorafgaand aan deze ceremonie vindt het symposium “Zijn lerende organisaties klaar voor persoonsgerichte zorg?” plaats. Tijdens het symposium bespreken nationale en internationale sprekers de uitdagingen voor lerende organisaties om zorgverleners de ruimte te geven om persoonlijke voorkeuren en wensen van de patiënt als uitgangspunt te nemen. 

Reserveer deze unieke bijeenkomst in uw agenda! Het volledige programma en de mogelijkheid tot inschrijven voor beide evenementen volgen binnenkort.


Reacties op dit nieuwsbericht

Reageer op dit nieuwsbericht

< terug naar het overzicht