Eerdere nieuwsbrieven

Mei 2023
Februari 2023
December 2022
November 2022
September 2022

Juli 2022
Mei 2022
Februari 2022

Meer

Aanmelden voor een van onze nieuwsbrieven?

* IQ nieuwsbrief

Academie voor Betaalbaarheid van zorg

* Programma Doen of laten?

Factsheet Academische Werkplaats Toezicht

Sinds november 2011 werken IGZ, NIVEL, iBMG, IQ healthcare en EMGO+ samen in de Academische Werkplaats Toezicht (AWToezicht). In de AWToezicht willen we praktijk, onderzoek en kennisverspreiding/opleiding nauw met elkaar verbinden. We beogen een bijdrage leveren aan de transparantie en verantwoording van de IGZ en kennis vergaren op basis waarvan de inspectie strategische keuzes kan maken en kan bijdragen aan de professionalisering van het toezicht. Onlangs is bijgevoegde factsheet opgesteld.


Reacties op dit nieuwsbericht

Reageer op dit nieuwsbericht

< terug naar het overzicht