Prof. Ria Nijhuis-van der Sanden spreekt Paul Helders Lecture uit

P. Helders rede

Voor de 'Paul Helders Lecture' kunnen kandidaten voorgedragen worden die zich in de afgelopen vijf jaar op zowel vakinhoudelijk, wetenschappelijk als onderwijskundig vlak, buitengewoon verdienstelijk hebben gemaakt voor de kinderfysiotherapie.
De winnaar mag de 'Paul Helder Lecture' uitspreken.

Prof. dr. Ria Nijhuis-van der Sanden is als Hoogleraar Paramedische wetenschappen verbonden aan de afdelingen IQ healthcare en Revalidatie van het UMC St Radboud te Nijmegen. Zij heeft op 7 juni jl, op het voorjaarscongres van de Nederlandse Vereniging voor Kinderfysiotherapie in Zwolle, de prijs in ontvangst genomen.

In haar lezing met de titel 'Jongleren met uitdagingen' ging zij in op het belang van een uitdagende leeromgeving voor de ontwikkeling van het brein en het bewegingssysteem, de uitdagingen die er zijn bij kinderen met beperkingen om deze leeromgeving te creëren en de uitdagingen die er zijn voor de kinderfysiotherapie om de meerwaarde van het vak voor het voetlicht te brengen.

Reacties op dit nieuwsbericht

Chris de Vries - 17 juni 2013
Proficiat..
---------------------------------

Hanny de Vries - 17 juni 2013
Ria van harte gefeliciteerd.
Je energie is geweldig en goed toegepast.


Reacties op dit nieuwsbericht

Reageer op dit nieuwsbericht

< terug naar het overzicht