Eerdere nieuwsbrieven

Mei 2023
Februari 2023
December 2022
November 2022
September 2022

Juli 2022
Mei 2022
Februari 2022

Meer

Aanmelden voor een van onze nieuwsbrieven?

* IQ nieuwsbrief

Academie voor Betaalbaarheid van zorg

* Programma Doen of laten?

Topklinische ziekenhuizen gaan voor kwaliteit

De topklinische ziekenhuizen (STZ) lanceren een nieuw ambitieus kwaliteitsprogramma. Ze willen daarmee in drie jaar tijd de ziekenhuiszorg veiliger, beter en goedkoper maken. Deze week hebben alle 28 ziekenhuizen verenigd in de STZ, het IMAGINE Kwaliteitsprogramma aangenomen.

De STZ werkt in IMAGINE samen met (kennis)partners CBO Utrecht, IQ healthcare Nijmegen en het Institute for Healthcare Improvement Boston, VS. Zij zullen op grond van hun ervaring in binnen- en buitenland in het consortium fungeren als 'Kenniscentrum voor Kwaliteit en Innovatie'.

STZ ziekenhuizen starten kwaiteitsprogramma

 


Reacties op dit nieuwsbericht

Reageer op dit nieuwsbericht

< terug naar het overzicht