Heert Dokterprijs 2014 voor beste onderzoeksartikel in Huisarts en Wetenschap

Het NHG reikt de prijs jaarlijks uit aan de auteur(s) van het beste
onderzoeksartikel in het blad Huisarts en Wetenschap.

Dit jaar ging de prijs naar het artikel 'Een samenwerkingsmodel voor patiënten met chronische nierschade'. De publicatie is voortgekomen uit een project rondom de 'SHARING studie ' van Radboudumc afdelingen Eerstelijnsgeneeskunde, Nefrologie en IQ healthcare.

Tijdens het NHG-Congres op vrijdag 21 november 2014 werd de prijs uitgereikt aan Nynke Scherpbier voor het artikel Scherpbier-de Haan ND, Vervoort GM, Van Weel C , Braspenning JC, Mulder J, Wetzels JF, De Grauw WJ. Een samenwerkingsmodel voor patiënten met chronische nierschade. Huisarts Wet 2014;57(5):232-5.


Reacties op dit nieuwsbericht

Reageer op dit nieuwsbericht

< terug naar het overzicht