Bart Staal wordt Lector musculoskeletale revalidatie aan de HAN

B. Staal

Met ingang van 1 februari heeft dr. Bart Staal een nieuwe functie aanvaard als Lector musculoskeletale revalidatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Dit vakgebied klinkt ingewikkeld maar het komt er op neer dat zijn focus ligt op de (paramedische)
 zorg rond aandoeningen aan het bewegingsapparaat.
 
Tevens blijft  hij voor 1 dag in de week werkzaam als senior onderzoeker bij de sectie Kwaliteit van Verpleegkundige en Paramedische zorg van IQ healthcare.
 
Bart Staal doceerde al aan de HAN en een groot deel van zijn onderzoeksprojecten en promovendi zijn aan de HAN gelieerd. Omdat het onderzoek samen met IQ healthcare wordt uitgevoerd biedt dit in de toekomst voor zowel IQ healthcare als de HAN kansen om onderzoek binnen het paramedische domein wederzijds te versterken.


Reacties op dit nieuwsbericht

Reageer op dit nieuwsbericht

< terug naar het overzicht