Een handleiding voor de ‘Selectie van PROs en PROMs’

NFU 2015

Namens het NFU Expertisenetwerk Patient-Reported Outcomes is de handleiding voor
 de selectie van PROs en PROMs ontwikkeld. Het expertisenetwerk is eind 2013 opgericht opgericht vanuit het NFU-consortium Kwaliteit van Zorg. Een van de eerste activiteiten van het netwerk was het opstellen van een onderzoeksagenda. De handleiding 'Selectie van PROs en PROMs' is het eerste product van het expertisenetwerk volgend uit de onderzoeksagenda.
 
De handleiding werd onlangs formeel aangeboden aan het NFU Consortium Kwaliteit van
 Zorg en aan de Stichting Miletus die het project deels heeft gefinancierd. Het Expertisenetwerk heeft plannen om de handleiding verder te ontwikkelen in de vorm van een toolkit. We zijn daarvoor in gesprek met het Kwaliteitsinstituut.
  
De handleiding is hier beschikbaar.


Reacties op dit nieuwsbericht

Reageer op dit nieuwsbericht

< terug naar het overzicht