Betsie van Gaal IQ healthcare genomineerd voor Anna Reynvaanprijs Wetenschapsprijs 2015

gaal betsie van

Op 28 mei 2015 zal tijdens de zeventiende Anna Reynvaanlezing de 'Anna Reynvaan Wetenschapsprijs' worden uitgereikt aan de beste wetenschappelijke publicatie van een verpleegkundige.

De jury van de Wetenschapsprijs wordt gevormd door dr. Rien de Vos, (directeur Onderwijs AMC), prof. dr. Theo van Achterberg (Radboud Universiteit Nijmegen), prof. dr. Anneke Francke (Nivel), Peter J.J. Goossens (Saxion), prof. dr. J.P.H. Hamers (Universiteit van Maastricht), prof. dr. Marieke Schuurmans (Hogeschool Utrecht), dr. Lilian Vloet (HAN).
De prijs zal worden uitgereikt door NPCF voorzitter Gerdie Verbeet.

Naast Betsie van Gaal, IQ healthcare, Radboudumc is ook Mark van den Boogaard, Radboudumc, genomineerd voor de Wetenschapsprijs.

Concurrent Incidence of Adverse Events in Hospitals and Nursing Van Gaal BG, Schoonhoven L, Mintjes-de Groot JA, Defloor T, Habets H, Voss A, van Achterberg T, Koopmans RT. J Nurs Scholarsh. 2014 May;46(3):187-98. doi: 10.1111/jnu.12063. Epub 2013 Dec 19.

De Anna Reynvaanprijs


Reacties op dit nieuwsbericht

Reageer op dit nieuwsbericht

< terug naar het overzicht