Nominatie VBHC prize 2017 voor twee Radboudumc projecten

Nominees1 (1).jpg

Nominatie VBHC prize 2017 voor twee Radboudumc projecten
20-3-2017
Twaalf initiatieven zijn door de internationale vakjury van de Value-Based Health Care (VBHC) Prize 2017 genomineerd. Twee van de initiatieven zijn (mede) afkomstig van het Radboudumc. Bij het project project “Gewenste zorg in de laatste levensfase” zijn we als afdeling betrokken. Al de genomineerden maken kans op het winnen van de felbegeerde VBHC Prize 2017.

Deze prijs erkent en beloont een vernieuwende manier van zorg leveren; waardegedreven zorg. De jury is onder de indruk van de hoge kwaliteit van de VBHC initiatieven en prijst Nederland voor haar voorsprong in VBHC. Al de genomineerden voor de VBHC Prize 2017 zijn te vinden op de VHBC-website. 
Wij zijn benieuwd naar de uitslag op 11 mei 2017!

Lees meer over het genomineerde project waar IQ healthcare bij betrokken is 'Desired care during the last phase of life” A Transmural Multidisciplinary Palliative Care Pathway'.


Reacties op dit nieuwsbericht

Reageer op dit nieuwsbericht

< terug naar het overzicht