Eerdere nieuwsbrieven

Mei 2023
Februari 2023
December 2022
November 2022
September 2022

Juli 2022
Mei 2022
Februari 2022

Meer

Aanmelden voor een van onze nieuwsbrieven?

* IQ nieuwsbrief

Academie voor Betaalbaarheid van zorg

* Programma Doen of laten?

Aankondiging congres 'Choosing Wisely 2017- waardecreatie in de zorg'

Op 11 september wordt het congres getiteld ‘Choosing Wisely 2017- waardecreatie in de zorg’ georganiseerd.  Het is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij, of geïnteresseerd is in waardecreatie in de zorg, verstandige keuzes en samen beslissen. Deelname is gratis en er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Collega’s Tijn Kool en Simone van Dulmen zijn namens de NFU vanuit het programma ‘Doen of laten. Terugdringen van onnodige zorg’ betrokken bij de organisatie van het congres. Dit eendaagse congres wordt georganiseerd voorafgaand aan de jaarlijkse Choosing Wisely werkconferentie. Daar komen alle vertegenwoordigers van de mondiale Choosing Wisely beweging bijeen. Het vindt dit jaar plaats in Amsterdam.

Aanvullende informatie vindt u in de congresflyer.

 


Reacties op dit nieuwsbericht

Reageer op dit nieuwsbericht

< terug naar het overzicht