Value based healthcare: methoden om verbetering te implementeren

Tijdens de week van de implementatie van 5-9 februari organiseerden Stef Groenewoud (gezondheidswetenschapper en ethicus, IQ healthcare) en Nina Zipfel (promovenda, IQ healthcare) een interactieve workshop waarin zij de potentie van value-based healthcare (VBHC) verbonden aan het Implementation of Change Model (ICM). Zij integreerden het ICM en het nieuwe VBHC gedachtengoed op inspirerende wijze wat het beste van twee werelden verenigt.

Tijdens deze workshop zijn resultaten uit wetenschappelijk onderzoek over VBHC gepresenteerd en deelnemers kregen uitgebreid inzicht hoe zij het VBHC concept in combinatie met het bestaand implementatiemodel in de praktijk kunnen gebruiken.
De belangstelling was groot en de workshop was dan ook helemaal volgeboekt. Naderhand was er tijdens de meet-the-expert-borrel gelegenheid om met verschillende implementatie-experts van onze afdeling in gesprek te gaan.


Reacties op dit nieuwsbericht

Reageer op dit nieuwsbericht

< terug naar het overzicht