Summerschool ‘How Health Systems Work’

IQH artsen.jpg

Werk je als consultant, manager of ondernemer in de zorg of ben je van plan na je studie of promotieonderzoek als zodanig te gaan werken? Dan is basiskennis over hoe de gezondheidszorg op systeemniveau werkt onmisbaar.

Tijdens de summerschool ‘How Health Systems Work’ kun je met interactieve lectures en workshops ervaren hoe verschillende aspecten van het zorgsysteem werken.

De cursus richt zich vooral op het Nederlandse zorgstelsel, maar na de cursus ben je instaat om zorgsystemen in Europa en Noord Amerika met elkaar te vergelijken. Ook ben je in staat om een ​​politiek gefundeerde mening te vormen over verschillende beleidsopties, om economische gevolgen van beleid in de zorg te analyseren en gedrag van stakeholders in reactie op beleid te voorspellen.

De cursus is van 3 t/m 14 augustus. Ieder die zich opgeeft vóór 1 maart 2020 profiteert bovendien van een aantrekkelijke vroegboekkorting.

Download flyer of lees meer


Reacties op dit nieuwsbericht

Reageer op dit nieuwsbericht

< terug naar het overzicht