Rapport intervisiemodule interprofessionele samenwerking voor KNGF

Het KNGF heeft een ontwikkeltraject uitgevoerd voor modernisering van het kwaliteitssysteem voor de eerstelijns fysiotherapie. IQ healthcare heeft daarvoor vier intervisiemodules ontwikkeld: communicatie, dossiervoering, feedback op proces en uitkomsten, en klinisch redeneren.

In deze rapportage presenteren de onderzoekers de resultaten van het ontwikkelen, testen en evalueren van een generieke module gericht op interprofessionele samenwerking en specifiek ten behoeve van de patiënt met de ziekte van Parkinson. Het project is uitgevoerd in een samenwerkingsverband tussen IQ healthcare en ParkinsonNet.

Wetenschappelijke Rapportage KNGF Intervisie - Module 5 Interprofessioneel leren en samenwerken. Marjo Maas, Ron van Heerde, Philip van der Wees.


Reacties op dit nieuwsbericht

Reageer op dit nieuwsbericht

< terug naar het overzicht