Master Kwaliteit en Veiligheid in de Patiëntenzorg

Op 3 en 4 februari 2021 werd de Master Kwaliteit en Veiligheid in de Patiëntenzorg gevisiteerd door een NVAO delegatie. De delegatie sprak (digitaal) met het Onderwijs Management Team, de examencommissie, patiëntvertegenwoordigers, studenten, alumni en docenten. Tijdens de mondelinge terugkoppeling was de voorzitter erg lovend over de opzet, inhoud en roemde hij met name de manier van patiënteninbreng in deze post-initiële master! De uiteindelijke verlenging van de visitatie-termijn volgt na de schriftelijke rapportageronde over de visitatie, maar met dit resultaat zijn we erg blij! Verder hebben we een landkaart ontwikkeld waarop je – per UMC-  kunt inzoomen op hetgeen er zoals gebeurt binnen deze NFU-master. Zie hier het resultaat!

Lees hier het rapport. Vanuit IQ healthcare zijn dr. Hilly Calsbeekprof. dr. Hester Vermeulen en Jeannette Holtman verbonden aan deze opleiding.

Lees hier meer over de opleiding. 

 


Reacties op dit nieuwsbericht

Reageer op dit nieuwsbericht

< terug naar het overzicht