'Kankerzorg in netwerken; persoonsgericht graag!'

Op vrijdag 14 april 2023 hield prof. dr. Rosella Hermens haar oratie getiteld  'Kankerzorg in netwerken; persoonsgericht graag!' Zij werd op 1 maart 2022 benoemd tot hoogleraar ‘Persoonsgerichte oncologische keten- en netwerkzorg’ aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

 

In haar nieuwe functie als hoogleraar Persoonsgerichte oncologische keten- en netwerkzorg richt prof. Hermens zich op onderzoek naar het verbeteren van de persoonsgerichtheid van de oncologische zorg, onder meer door implementatie van samen beslissen en eHealth-tools voor eigen regie van patiënten met kanker.

 

Kijk en luister hieronder naar de oratie van prof. Hermens:

 

En lees hier meer over de leerstoel:

Rosella Hermens benoemd tot hoogleraar Persoonsgerichte oncologische keten- en netwerkzorg - Radboudumc


Reacties op dit nieuwsbericht

Reageer op dit nieuwsbericht

< terug naar het overzicht