Nacht van de Veerkracht

Teaser-I.png

Dit jaar vieren vier ethiekorganisaties (Ethiek in de zorgsector, Centrum voor Ethiek en Gezondheid (CEG), Nederlandse Vereniging voor Bio-ethiek (NvBE) en NEON Netwerk EthiekOndersteuning Nederland) hun jubileum. Zij hebben de handen ineen geslagen en organiseren een avond in festivalsfeer: ‘Nacht van de Veerkracht’. Dit wordt een avond vol prikkelende en inspirerende overpeinzingen met een vleugje mysterie. Een deel van het programma moeten we dus nog even geheimhouden… Maar via onze website verklappen wij wel het een en ander en kunt u zich aanmelden. U bent van harte uitgenodigd!

Ethiek in de zorgsector bestaat 30 jaar

De postacademische beroepsopleiding ‘Ethiek in de zorgsector’, verzorgd door IQ healthcare – Radboudumc en een van de jubilerende organisaties, bestaat inmiddels 30 jaar. Elk jaar starten 25 zorgprofessionals aan deze jaaropleiding wat betekent dat inmiddels 750 zorgprofessionals deze opleiding hebben gevolgd. Dat een onderwerp als Ethiek bepaald leeft blijkt uit de belangstelling waar deze opleiding zich elke jaar opnieuw op mag verheugen. Wij kijken er naar uit om samen met onze Ethiek collega’s uit het land deze feestelijke avond met u te kunnen delen.

Over Nacht van de Veerkracht

De Nacht van de Veerkracht is een uniek evenement dat mensen van alle leeftijden en achtergronden samenbrengt om veerkracht te vieren en te stimuleren. De avond belooft een bijzondere ervaring te worden met inspirerende sprekers, boeiende workshops en actuele discussies. Het vindt plaats op 1 december 2023. 

Programma hoogtepunten

  • Inspirerende Sprekers: Het evenement zal worden opgeluisterd door inspirerende sprekers uit verschillende vakgebieden, waaronder Denker des Vaderlands Marjan Slob. Hier vindt u het programma.
  • Interactieve Workshops: Deelnemers krijgen de kans om deel te nemen aan praktische workshops en sessies over persoonlijke ontwikkeling, mentale veerkracht en emotionele intelligentie.
  • Netwerkmogelijkheden: De Nacht van de Veerkracht biedt uitgebreide netwerkmogelijkheden, zodat deelnemers kunnen verbinden en delen met gelijkgestemde individuen.

>>> Programma

Hoe deel te nemen

Het evenement zal plaatsvinden op 1 december 2023 in Utrecht, in de Pieterskerk en de Universiteit voor Humanistiek en begint om 20.00. Kaartjes zijn beschikbaar voor 27,50 of 15,00 (studententarief) op www.nachtvandeveerkracht.nl. Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

>>> Aanmelden

Over de Organisatoren

De Nacht van de Veerkracht wordt georganiseerd door een aantal jubilerende organisaties, te weten het Centrum voor Ethiek en Gezondheid (CEG), de Nederlandse Vereniging voor Bio-ethiek (NvBE), het Netwerk Ethiekondersteuning Nederland (Neon) en de postacademische opleiding Ethiek in de Zorgsector.

Voor meer informatie en persverzoeken, kunt u contact opnemen met Karin Seijdell via nachtvandeveerkracht@gmail.com of 06-17137235.

 


Reacties op dit nieuwsbericht

Reageer op dit nieuwsbericht

< terug naar het overzicht