Nieuwe cursus ‘(De-)implementatieonderzoek’

Valesca1.png

Nieuwe cursus ‘(De-)implementatieonderzoek’

Ben je promovendus of postdoc en heb je interesse om meer te leren over (de-)implementatie en (de-)implementatieonderzoek? Geef je dan nu op om deel te nemen aan onze postacademische cursus “(De-) implementatieonderzoek”. 

Deze cursus komt tegemoet aan de expliciete vraag van onderzoekers om in een korte cursus alle facetten van (de-)implementatieonderzoek door te nemen. Het doel van de cursus is om onderzoekers (promovendi en postdocs) te leren hoe ze (de-)implementatieonderzoek kunnen opzetten en uitvoeren.

De cursus is open voor onderzoekers uit Nederland en België. De voertaal in de cursus is Nederlands. De cursus wordt het ene jaar in Nijmegen georganiseerd en het andere jaar in Leuven. In 2024 vindt de cursus plaats in Nijmegen, van 19 t/m 22 februari 2024. De voertaal is Nederlands.

Meer cursusinfo hier.


Reacties op dit nieuwsbericht

Reageer op dit nieuwsbericht

< terug naar het overzicht