Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Ethiek in de Huisartspraktijk

Loopt u in uw huisartspraktijk nogal eens tegen morele of ethische problemen aan? Heeft u zin om daar eens wat langer bij stil te staan? Dan is de cursus Ethiek in de Huisartspraktijk vast iets voor u.

In Ethiek in de Huisartspraktijk staan we stil bij de morele dimensie van uw handelen als huisarts. We bespreken, verhelderen en analyseren gezamenlijk de morele problemen die u als huisarts tegenkomt, en we plaatsen deze problemen in een ruimere ethische context. 

In 6 lesavonden belichten docenten de huisartspraktijk met u samen van diverse kanten: als persoonlijke zorg, als continue zorg, als rechtvaardige zorg, en als zorg in multicultureel perspectief. U oefent ook in verschillende manieren om morele problemen te overdenken.

Folder Ethiek in de Huisartspraktijk 2020  

Tijd, plaats en prijs

De cursus bestaat uit 6 dagdelen van 3,5 uur. We starten om 16:00 en eindigen om 20:00. Om 18:00 pauzeren we voor een broodmaaltijd.

  • Dinsdag 8 en 22 september
  • Dinsdag 6 oktober
  • Dinsdag 3 en 17 november
  • Dinsdag 1 december

De cursuslocatie is Huize Heyendael, Geert Grooteplein 9, Nijmegen.
De prijs van de cursus is € 1.475,-. In de prijs inbegrepen zijn alle lesmaterialen en de consumpties tijdens de avonden.

Wat zijn de toelatingseisen?

U bent huisarts en u interesseert zich voor reflectie op morele problemen die zich in uw praktijk voordoen. U bent bereid 6 avonden vrij te maken voor de cursus.

Wat is de aanmeldprocedure?

U kunt zich direct online inschrijven. Ook kunt u gebruikmaken van het aanmeldingsformulier in de folder. U stuurt het in en dan ontvangt u van ons de factuur. Zodra u betaald hebt, bent u definitief ingeschreven. 

Meer weten?

Mw. drs. Simone Naber
(024) 361 33 59
simone.naber@radboudumc.nl
Postbus 9101
Huispost 114
IQ healthcare
6500 HB Nijmegen 

Algemene voorwaarden Ethiek in de Huisartspraktijk 

Privacy statement

 

< terug naar het overzicht