Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Agenda

 • Promotie Neeltje Vermunt

  Neeltje Vermunt verdedigt op woensdag 12 september om 14:30 uur haar proefschrift over Collaborative goal setting. Towards a goal-oriented approach of shared decision-making in complex elderly care, aan de Radboud Universiteit.
 • Promotie Tim Schoenmakers

  Op maandag 17 september om 14:30 uur verdedigt Tim Schoenmakers zijn proefschrift over Improving insight in the quality of community pharmacy services: adding patient reported outcome measures to classic dispensing indicators, aan de Radboud Universiteit te Nijmegen.
 • Terugkomdag Ethiek in de Zorgsector

  Op 20 september is de tweejaarlijkse terugkomdag van Ethiek in de Zorgsector. In 2018 is ook het 25-jarig bestaan van de opleiding. Daarom willen we dit jaar van de terugkomdag iets speciaals maken. De opleiding Ethiek in de Zorgsector organiseert elke twee jaar een terugkomdag voor haar alumni. Als thema voor de terugkomdag hebben we gekozen voor ‘Zorg in beeld’.
 • Symposium 3 oktober a.s.: Goed werk! Aandacht voor karaktervorming van professionals

  Wie goed en ethisch verantwoord werk wil verzetten zal over persoonlijke kwaliteiten moeten beschikken die dat mogelijk maken, zoals integriteit, empathie, moed en zorgzaamheid. Maar hoe ontwikkel je die? Dit seminar vindt plaats bij het Radboudumc Nijmegen op 3 oktober van 13:30 – 17.30 u.
 • Promotie Gooske Douw

  Gooske Douw verdedigt op donderdag 4 oktober om 12:30 uur haar proefschrift over Just worry; Exploring triggers used by nurses to identify surgical patients at risk for clinical deterioration, aan de Radboud Universiteit
 • New Frontiers symposium 2018

  Op 1 en 2 november 2018 vindt het Radboudumc New Frontiers Congres plaats. De eerste dag van het congres heeft als onderwerp Big data en welke invloed dit heeft in de wereld van de gezondheidszorg (Engelstalig). De tweede dag staat in het teken van netwerkzorg en is geheel Nederlandstalig
 • Start Ethiek in de zorgsector 2019

  26ste editie: Postacademische Beroepsopleiding Ethiek in de Zorgsector- start 8 januari 2019 Bent u hoger opgeleid (HBO of academisch) en werkzaam in de zorg? Loopt u regelmatig tegen situaties aan die u uw ethische wenkbrauwen doen fronsen, een gevoel van onbehagen bij u oproepen? Ethiek in de Zorgsector is voor u bedoeld als u zich wilt scholen in reflectie op ethische vragen die zich in uw werk voordoen.