Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Agenda

 • Introductiecursus Kwalitatieve onderzoeksmethoden in de gezondheidszorg 2020

  Kwalitatief onderzoek wordt ingezet als men ervaringen van mensen, thema┬┤s waarover weinig bekend is of de context waarin een gebeurtenis plaatsvindt wil onderzoeken. Het gaat hierbij om het weergeven van een zo compleet mogelijk beeld van de werkelijkheid.
 • Promtie Nina Zipfel

  Op vrijdag 26 juni a.s. om 14.30 uur verdedigt Nina Zipfel haar proefschrift 'Beyond Value-Based Health Care. How to use outcome measurement to improve quality of care in heart care?' De promotie vindt plaats via videoconference.
 • Promotie Bram Tilburgs

  Op donderdag 2 juli a.s. verdedigt Bram Tilburgs MSc zijn proefschrift 'Advance care planning in dementia; Development and evaluation of an educational intervention in primary care'. De promotie vindt plaats in de Academiezaal in de Aula van de Radboud Universiteit.
 • Promotie Babette Rump

  Op donderdag 10 september a.s. om 11.30 uur verdedigt drs. Babette Rump haar proefschrift 'Responsible care in times of antimicrobial resistance - caring for the carrier'. De promotie vindt plaats in de Academiezaal in de Aula van de Radboud Universiteit.