Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Agenda

 • Promotie Lieke Dekkers

  Op woensdag 8 april a.s. om 14.30 uur verdedigt mevr. drs. Lieke Dekkers op haar proefschrift 'The art of observing the moving child'. De promotie vindt plaats in de Academiezaal in de Aula van de Radboud Universiteit.
 • Promotie Retze Achttien

  Donderdag 23 april om 16.30 uur verdedigt Retze Achttine zijn proefschrift getiteld 'Exercise as medicine in cardiovascular health. “Recommendations for physiotherapeutic cardiac rehabilitation and determinants of physical inactivity'. De promotie vindt plaats in de Academiezaal in de Aula van de Radboud Universiteit.
 • Introductiecursus Kwalitatieve onderzoeksmethoden in de gezondheidszorg 2020

  Kwalitatief onderzoek wordt ingezet als men ervaringen van mensen, thema´s waarover weinig bekend is of de context waarin een gebeurtenis plaatsvindt wil onderzoeken. Het gaat hierbij om het weergeven van een zo compleet mogelijk beeld van de werkelijkheid.
 • Promotie Babette Rump

  Op woensdag 20 mei a.s. om 10.30 uur promoveert mevr. drs. Babette Rump op haar proefschrift 'Responsible care in times of antimicrobial resistance - caring for the carrier'. De promotie vindt plaats in de Academiezaal in de Aula van de Radboud Universiteit.
 • Promotie Bram Tilburgs

  Op woensdag 27 mei a.s. om 12.30 uur promoveert de heer Bram Tilburgs MSc op zijn proefschrift 'Advance care planningn in dementia; Development and evaluation of an educational intervention in primary care'. De promotie vindt plaats in de Academiezaal in de Aula van de Radboud Universiteit.
 • Summerschool ‘How Health Systems Work’

  Werk je als consultant, manager of ondernemer in de zorg of ben je van plan na je studie of promotieonderzoek als zodanig te gaan werken? Dan is basiskennis over hoe de gezondheidszorg op systeemniveau werkt onmisbaar ...