Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Agenda

 • Introductiecursus Kwalitatieve onderzoeksmethoden in de gezondheidszorg (IKO)

  Kwalitatief onderzoek is aangewezen als het gaat om ervaringen van mensen, thema´s waarover weinig bekend is of de context waarin een gebeurtenis plaatsvindt.
 • Promotie Silvio van den Heuvel

  Op maandag 11 januari 2021 om 12:30 uur precies verdedigt Silvio van den Heuvel (Mphil) zijn proefschrift ‘Searching for order in disorder: Self-management education for persons with bipolar disorders and their informal caregivers’. De promotie vindt plaats in de Academiezaal in de Aula van de Radboud Universiteit.
 • Promotie Titus Beentjes

  Op maandag 11 januari om 16:30 u verdedigt Titus Beentjes zijn proefschrift getiteld ‘E-Health and Severe Mental Illness: A Painstaking Process. E-health added to the Illness Management and Recovery Program’. E-health is de hoeksteen van GGZ-beleid. In deze studie werd aan de Illness Management and Recovery (e-IMR) training voor mensen met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA) een digitaal e-IMR platform toegevoegd en getest.
 • Start Ethiek in de zorgsector 2021

  Een opleiding voor hoger opgeleide managers en professionals in de zorgsector die hun deskundigheid op het gebied van de ethische aspecten van hun werk willen verbreden en verdiepen.
 • NFU-Master Kwaliteit en Veiligheid in de Patiëntenzorg

  In januari 2021 is de 4e editie van de NFU-master Kwaliteit en Veiligheid in de Patiëntenzorg van start gegaan. De zorg heeft initiatiefnemers en leiders in kwaliteit van zorg nodig.
 • Webinar | Financiële impact van COVID-19 en de toekomst van ons zorgstelsel: de geleerde lessen

  Elk jaar wordt de winteracademie afgesloten met een publiek toegankelijk symposium. Dit jaar krijgt dit de vorm van een open en deels interactief webinar, getiteld ‘Financiële impact van COVID-19 en de toekomst van ons zorgstelsel: de geleerde lessen'. Sprekers zijn prof. dr. Patrick Jeurissen, dr. Xander Koolman en prof. dr. Marco Varkevisser.