Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Agenda

 • Promotie Anita Heideveld-Chevalking

  Op vrijdag 21 februari a.s. om 10.30 u verdedigt Anita Heideveld-Chevalking haar proefschrift  'Identifying perioperative patient safety risks, towards prospective measurement'.
 • Symposium Mantelzorg in de palliatieve fase

  Op 5 maart a.s. vindt het symposium over mantelzorg in de palliatieve fase plaats in Huize Heyendaal, Radboudumc Nijmegen.
 • Congres 'De toekomst van marktwerking in de zorg'

  In het Nederlandse zorgstelsel is een belangrijke rol neergelegd bij de markt. De kritiek vanuit de maatschappij op de rol van marktwerking in de zorg neemt de laatste jaren echter toe. De Rijksacademie en IQ healthcare (Radboudumc) organiseren daarom op 11 maart 2020 een congres met als thema: De toekomst van marktwerking in de zorg.
 • Promotie Lieke Dekkers

  Op woensdag 8 april a.s. om 14.30 uur promoveert mevr. drs. Lieke Dekkers op haar proefschrift 'The art of observing the moving child'. De promotie vindt plaats in de Academiezaal in de Aula van de Radboud Universiteit.
 • Promotie Retze Achttien

  Donderdag 23 april om 16.30 uur verdedigt Retze Achttine zijn proefschrift getiteld 'Exercise as medicine in cardiovascular health. “Recommendations for physiotherapeutic cardiac rehabilitation and determinants of physical inactivity'. De promotie vindt plaats in de Academiezaal in de Aula van de Radboud Universiteit.
 • Introductiecursus Kwalitatieve onderzoeksmethoden in de gezondheidszorg 2020

  Kwalitatief onderzoek wordt ingezet als men ervaringen van mensen, thema´s waarover weinig bekend is of de context waarin een gebeurtenis plaatsvindt wil onderzoeken. Het gaat hierbij om het weergeven van een zo compleet mogelijk beeld van de werkelijkheid.
 • Summerschool ‘How Health Systems Work’

  Werk je als consultant, manager of ondernemer in de zorg of ben je van plan na je studie of promotieonderzoek als zodanig te gaan werken? Dan is basiskennis over hoe de gezondheidszorg op systeemniveau werkt onmisbaar ...