Michel Wensing zet loopbaan voort als hoogleraar in Heidelberg (1)

M. Wensing

Michel Wensing wordt per 1 oktober 2015 hoogleraar Gezondheidszorgonderzoek en Implementatiewetenschap aan de medische faculteit van de Universiteit Heidelberg.Hij was daar al werkzaam in een kleine aanstelling.Wij feliciteren hem van harte met deze stap.

Michel gaat in Heidelberg een nieuwe 2-jarige M.Sc. opleiding Gezondheidszorgonderzoek en Implementatiewetenschap leiden en een onderzoeksgroep opbouwen. Daarnaast wordt hij adjunct-hoofd van de afdeling Huisartsgeneeskunde en Gezondheidszorgonderzoek, waarin de leerstoel is ingebed.

 Voorlopig blijft hij bij IQ healthcare betrokken (o.a. om projecten en promoties af te ronden) in een kleine aanstelling.

Gert Westert, Hoofd IQ healthcare

 

 


Reacties op dit nieuwsbericht

Reageer op dit nieuwsbericht

< terug naar het overzicht