Hebt u ervaring met de selectie van PROs en/of PROMs?

Geef het ons door en help mee met de ontwikkeling van een praktische toolbox


Waarom deze toolbox?

Metingen van patiëntgerapporteerde uitkomsten zijn in opkomst en worden steeds vaker in ziekenhuizen toegepast. Om betrokken professionals en patiëntvertegenwoordigers hierbij te ondersteunen wordt momenteel een toolbox ontwikkeld. Deze toolbox biedt ondersteuning bij de selectie van PROs en PROMs door middel van een overzicht van bestaande documenten en praktijkvoorbeelden.

Raadpleeg www.iqprom.nl voor meer informatie voor de ontwikkeling van deze toolbox. Uw ervaringen met het selecteren van PROs en/of PROMs bieden anderen belangrijke informatie waardoor zij niet steeds het wiel opnieuw hoeven uit te vinden. Geef daarom uw PROM-project aan ons door. Dit kan tot 1 november 2016.

Waar zijn we naar op zoek?
Voor de ontwikkeling van deze toolbox zijn we op zoek naar voorbeeldprojecten op het gebied van het selecteren van patiëntgerapporteerde uitkomsten (PROs) en/of de meetinstrumenten (PROMs) die gebruikt worden om deze uitkomsten te meten. Informatie over uw project zal worden opgenomen in de toolbox als verdieping op bestaande tools op dit gebied.

Uw project doorgeven
Bent u ook betrokken (geweest) bij een dergelijk project op het gebied van het selecteren van PROs en/of PROMs? Het project mag reeds zijn afgerond of nog lopen. We verzoeken u om dit formulier in te vullen en te versturen naar: 
Eva.Verkerk@radboudumc.nl

Alvast hartelijk dank.

Het toolbox projectteam 

Philip van der Wees (IQ healthcare, Radboudumc)
Marjolein Verbiest (IQ healthcare, Radboudumc)
Marloes Zuidgeest (Zorginstituut Nederland)
Carla Bakker (NFU)
Dolf de Boer (NIVEL)
Caroline Terwee (EMGO, VUmc)
Ildikó Vadja (VSOP)
Sandra Beurskens (Zuyd en Maastricht University).

 


Reacties op dit nieuwsbericht

Reageer op dit nieuwsbericht

< terug naar het overzicht