Thomas Vijn te gast bij het BNR zorgdebat

Thomas_Vijn.jpg

Op dinsdag 20 juni a.s. van 19:30-20:30 uur is Thomas Vijn te gast bij het BNR Zorgdebat met als titel "De toekomst van de arts: Tech-specialist of lifestyle coach?". Vijn is uitgenodigd als onderzoeker van het project "Welearn", een innovatief educatief programma voor patiënten, studenten en zorgprofessionals waarin ze van elkaar leren over ziekte, behandeling en de zorg in algemene zin. Dit programma wordt ontwikkeld door IQ healthcare in samenwerking met de Radboudumc Health Academy. 

Tijdens het debat zullen zes panelleden met elkaar de discussie aangaan over o.a. de toekomst van medisch onderwijs en de toepassing van technologie in de zorg. Andere panelleden zijn Bas Bloem, Ivo Broeders, Fleur van de Heijkant en Thomas Plochg.

Harmke Pijpers van BNR Nieuwsradio zal het gesprek leiden. De opname is vrij toegankelijk voor publiek en vindt plaats in het Hoofdkantoor van de VvAA in Utrecht. Voor meer informatie, kijk op https://www.bnr.nl/events/view/zorgdebat/10002901/de-toekomst-van-de-arts-tech-specialist-of-lifestyle-coach 


Reacties op dit nieuwsbericht

Reageer op dit nieuwsbericht

< terug naar het overzicht