Eerdere nieuwsbrieven

Mei 2023
Februari 2023
December 2022
November 2022
September 2022

Juli 2022
Mei 2022
Februari 2022

Meer

Aanmelden voor een van onze nieuwsbrieven?

* IQ nieuwsbrief

Academie voor Betaalbaarheid van zorg

* Programma Doen of laten?

Hoogleraar Jan Kremer speciaal gezant Passende zorg Zorginstituut Nederland

Kremer Jan

Prof. dr. Jan Kremer is met ingang van december 2021 speciaal gezant Passende Zorg van Zorginstituut Nederland. Zijn taak is onder meer ervoor te zorgen dat er medio 2022 een kader Passende zorg ligt. Dit kader zal bestaan uit een set afspraken die maatschappelijk op brede steun kan rekenen, met als doel de zorg duurzaam te organiseren zodat deze goed, toegankelijk en betaalbaar blijft. Jan Kremer beschrijft het kader als “een kompas dat richting geeft op basis van een gedeeld beeld van de zorg”.

Jan Kremer is gynaecoloog en als hoogleraar patiëntgerichte innovatie verbonden aan IQ healthcare. Hij is ook lid van de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS). Hij was tot begin november voorzitter van de Kwaliteitsraad, een onafhankelijk adviesorgaan van het Zorginstituut.

Lees meer

 


Reacties op dit nieuwsbericht

Reageer op dit nieuwsbericht

< terug naar het overzicht