Voor gewetensvolle gezondheidsprofessionals die de taal van de moraal spreken

Afb Jos Kole Still 1.png

Onlangs werd Jos Kole, docent Ethiek bij de Onderwijs & Onderzoeksgroep Ethiek van de Gezondheidszorg van IQ Health, geïnterviewd door het ComeniusNetwerk. Voor professionals in de gezondheidszorg is ethiek geen onderwerp waar je sigaarrokend in een leunstoel over nadenkt, maar een dagelijkse realiteit. Het team van de vakgroep Ethiek van de Gezondheidszorg reikt studenten Geneeskunde, Tandheelkunde en Biomedische wetenschappen in Nijmegen hulpmiddelen aan om op een verantwoorde manier ethische keuzes te maken. Een recente teamprijs voor de O&O groep Ethiek, mede op voordracht van studenten, beschouwt Jos als een mooie bekroning van gezamenlijk onderwijswerk.

Lees hier het interview.

Beeld: Sophie Spendel, Bewegend Wild - Avontuurlijke Animatie Studio


Reacties op dit nieuwsbericht

Reageer op dit nieuwsbericht

< terug naar het overzicht